Marinfestivalen

I onsdes åkte jag ut till vilshärad och träffade Linda.
Fredric skulle spela så då var det väl klart att man begav sig ut dit.
Menar, hur ofta är det man ser en John Bauer lärare sjunga?haha visserligen har jag sett honom förr men det är lika kul varje gång:)
Var en hel del folk där. Både sånna dom kände och lite folk från campingarna.
Blev att man tog en och annan öl sen var det tyvärr dax att åka hem för att jag skulle jobba på torsdagen.
Behövde pissa så jag hoppade av bussen någonstans. Vettifan vart jag var. Men klarade verkligen inte av att hålla mig tills jag kom in till stan haha. Som tur var hade man telefonsällskap så jag slapp sitta i busskuren och glo på vägen.

Igår bar det av in till stan med Johanna och Elin. Vi gick inom marinfestivalen en sväng och lyssnade på nått band från falkenberg:)

Idag är det ÄNTLIGEN fredag! har längtat hur mycket som helst. Blir att man går inom marinfestivalen imed att Velvet och Alcazar spelar. Efter det blir det förhoppningsvis tre hjärtan:D Är taggad som faaaaaan kan jag lova


Linda försökte prata engelska med sin Polska inneboende men det gick inte så bra som ni kanske ser haha!

Helgen

I fredes var jag som sagt ute med Linda på stan :)
Runt 3 kom Jimmy till Halmstad och då åkte jag med honom hem.
  

I Lördes tog jag och Jimmy bara det lungt och kollade på film.
När vi sen vaknade i söndes satte han på ännu en film som vi låg och kollade på och vid 3 åkte jag hem.
Sen bar det av till Eurostop där jag handlade lite nytt smink och mitt kära läppglans som inte säljs någonstans längre verkar det som. Inte ens kicks hade det.
Även ett nytt hårspray blev inhandlat och det luktar verkligen hur gott som helst.
Kan inte riktigt komma på va det luktar men kan tänka mig att det är en blandning av jordgubb/hallon.

27 Juli 2009

Varje gång jag är med dig pirrar det i kroppen 
jag vill ta din hand och aldrig släppa taget
bara få vara i din närhet, kyssa dig på munnen och ge dig all min kärlek

Utgång med Linda

Igårkväll åkte jag ut till Linda och satt där och snackade och drack.
Sen körde hennes syster in oss till stan när hon och Fredrik skulle hem. Då bar det av till tre hjärtan där vi skulle möta Florre mfl. Men dom tyckte tydligen att de va lite folk där (fast det var helt knökat med folk) så dom drog till Idas eller något. När jag och Linda skulle dit mötte vi Sebbe mfl. och snackade lite med dom, sen mötte vi Florre,Davve,Jens mfl. och snackade lite med dom sen blev det BM där vi satt med Lindas killkompisar efter det blev det Asian där ja träffade Philip=)
Sen gick vi och ställde oss utanför B&B och försökte tvinga med Florre och dom till Tre hjärtan. Han skulle bara ner och hämta dom andra sen skulle dom komma men de gjorde dom inte för de hände lite saker haha. Jag och Linda hade iallafall kul:) Dansade och sjöng, fick även en och annan smäll i ansiktet + att nått mongo trampade mig på foten med sina klackar haha. När vi stod och dansade träffade vi två killar som vi träffade när vi var på tre hjärtan lite tidigare under kvällen. Den ena visade oss massa korttrick som vi inte förstod. Var ju inte så enkelt att bli av med dom kan jag lova. Fanns även en och annan skum typ till man hade efter sig som höll fast mig när ja dansade. När tre hjärtan hade stängt gick vi och handlade mat och satte oss i en busskur. Då kom det fram några killar som egentligen bor i norge (men var svenskar) som ville att vi skulle hänga med dom till östra stranden och nakenbada haha. Jag tyckte att dom var ganska tröga men de tyckte nog inte Linda haha.
Nån gång under kvällen sa även Jimmy att han inte skulle vara kvar i Helsingborg under natten och att han snart skulle åkta hem och då ville jag såklart sova hos honom så dom hämtade upp mig i stan och sen åkte vi hem till honom :)
Kunde knappt sova någonting inatt eftersom att jag är sjuk. Vaknade flera gånger av att jag behövde svälja men inte kunde det. Var rädd att jag skulle sätta i halsen eller något. Försökte piggna till lite sen när vi vaknade men jag var sjukt trött och är det fortfarande. Är helt slut i hela kroppen. Känns som att huvudet väger 10kg, kan inte svälja och gör ont i hela kroppen :/ Hoppas jag är bättre på måndag för då ska jag jobba.

Ikväll blir det iallafall utgång, hoppas jag:D Jag är på som vanligt iallafall:D

-

Ser verkligen fram emot denna helgen. Känns som att det kommer bli hur kul som helst:D
Har massa planer, men lär inte hinna med att göra allting, dessutom vill jag gärna vara med Jimmy också så vi får se hur jag löser allting.
Känner verkligen för att gå ut och dansa med Magda. Vi har lika kul varje gång och då kan man verkligen vara sig själv :)

Idag stod äckelgubben naken i sitt rum när jag öppnade upp där. Var nästan helt säker på att han åt lunch men jag hade väldigt fel. Fick verkligen en chock. Fyfan

Efter jobbet gick jag över till Emmelie en sväng, sen åkte vi till någon färg affär för att Rickard gör om sitt kök och badrum. Tillslut hamnade vi i hans lägenhet och nu är jag äntligen hemma :) Har inget inplanerat idag så vi får väl se vad som hittas på. Hade helt klart velat vara med Jimmy men att vara ifrån varann ibland är väl inte helt fel de heller. Eller jo. Det suger som fan om jag ska vara ärlig hehe.

Satt och funderar på en sak i bussen påvägen hem. Varför i helvete förlovade jag mig?!
Visst, det betydde väl något just då, men jag kan inte riktigt fatta att jag varit förlovad. Menar, vi bröt förlovningen för ca. en och en halv månad sedan och detta har jag redan förträngt nästan helt. Har iallafall lärt mig en sak och det är att jag inte ska förlova mig fler gånger. Eller okej, först ska jag och den killen varit tillsammans i minst 2 år så man lärt känna varandra och vet att det går att lita på varandra. Förlovning är skit, så är det bara :)


There can be miracles

eller ??...

idag har det inte hänt så mycket. Jobbat och tittade inom hemma hos Emmelie några timmar.
Hände som vanligt roliga saker på jobbet, men de orkar ja inte berätta om nu.

Åkte hem till Jimmy igårkväll och kollade på film.. Eller a. Vi såg väl typ fem minuter av den eller något haha.
Sen somnade han gott som vanligt ;)
Hade ingen ork till att gå upp imorse och inte han heller för den delen, men sen jäklar piggnade båda till :P
Det bästa som finns är att vakna upp jämte honom:)

snart sex månader sen du lämnade oss

Jag och mamma satt och pratade om det för någon dag sen.
Hade inte du gått bort hade vi inte fått den nya lägenheten. Hade inte du gått bort hade inte Eva kunnat flytta in i din lägenhet och då hade inte denna varit ledig. Känns ganska sjukt att vi är glada över att vi bor här.
Hur glada vi än är över att bo här saknar vi dig sjukt mycket.

 

Helgen och en sjuk dag på jobbet

I lördes bar det av hem till Åsa där även Bella var:)
Blandade lite drinkar å sådär. Sen blev det krogen där vi träffade bla. Filippa och Emmelie.
Sen kom även Jimmy in till stan å ja följde med honom hem. Blev inte så långvarigt haha. Skämde väl ut mig en hel del inför hans familj och sen helt plötslig var jag hemma haha. När jag vaknade i går kunde ja knappt öppna ögat och de gjorde sjukt ont så jag antar att jag trillat eller något sånt. Men annars var det väldigt lyckat.

Igårkväll åkte jag ut till Jimmy. Vi gick till flygstaden och handlade sen kollade vi på film och lite sånt=)
Han irriterade mig en aning när vi skulle sova. Jag hade nästan precis somnat å då får han för sig att börja rulla över mig å pilla på mig haha. Han ska få igen kan jag lova:)

Idag hände en väldigt sjuk grej på jobbet.
Såg hur några från personalen gick mot en gubbe men vände lika snabbt igen. Det visade sig att en gubbe stod och runkade i korridoren vid matsalen medans dom väntade på mat. Som tur var fick dom in honom på sitt rum. När jag sedan var i korridoren där han har sitt rum öppnade och stängde han sin dörr hela tiden. Sen kom han ut och gjorde det ännu en gång, fast denna gången gick han mot mig. Trodde jag skulle slå ihjäl honom. Inte nog med det var jag tvungen att gå in på hans rum och då låg han i sängen så medans ja var på hans toa och kollade till den stängde ja dörren så han inte skulle höra mig. Sen när jag öppnar dörren är det väl klart att han stod där. Han tog tag i min arm och började pussa på den och ja var snabb som fan med att rycka bort armen. Sen smällde ja igen dörren och gick. Eftersom att han inte förstår någonting man säger hjälper det ju inte att man säger till honom. Hann inte klart med allt ja skulle göra idag fast att ja gick därifrån en halvtimme senare än vad jag brukar. Tycker synd om alla andra som också bor där som måste stå ut med hans dumheter. Visserligen var det bara jag och en till ung tjej som blivit utsatta men dom andra såg ju va han sysslade med. Jävla svin

Fredag

Igårkväll kom Jimmy, Jens och Martin och hämtade upp mig ute i den nya lägenheten, sen åkte vi till någon fest och efter det hoppade jag och Jimmy av hos honom:)
Att vakna upp jämte honom är nog det mysigaste som finns:)

Just nu sitter jag och funderar på vart jag ska ställa alla mina saker jag hade tänkt packa upp. Har ingen plats för allt än.
Har iallafall fått upp mina parfymer och det är även det enda jag packat upp haha!. Får väl fortsätta och klura lite på det. Ser ingen mening med att plocka upp mina tavlor osv. imed att både golv och tapeter ska bytas så allt måste ut härifrån sen igen.

Ikväll får vi se vad som händer, förhoppningsvis blir det krogen fast utan Jimmy för att han ska iväg till nått ställe och i värsta fall får ja fortsätta fixa mitt rum hela kvällen/natten fast det kanske är lika bra det hehe.

Sitter i nya lägenheten=)

Nu har vi äntligen flyttat, iallafall nästan helt :)
Finns ju lite småplock kvar hemma men det tar man ju lite då och då imed att vi har 2 veckor kvar på oss att flytta ut. Ska sova här för första gången inatt, lär gå åt helvete eftersom att jag är en aning mörkrädd men det ska väl lösa sig. Önskar att Jimmy också sov här, men jag förstår honom. Kanske inte så kul att gå upp så jäkla tidigt för att ta sig hem innan jobbet..

Igårkväll åkte jag iallafall ut till Jimmy, sen blev vi hämtade och åkte ut till Tylösand där det var rätt mycket folk eftersom att Lena Ph & Orup spelade. Sen blev de en vända till stan med och sen hem till honom för att mysa lite :)
Båda hade en aning svårt att gå upp imorse så han kom en stund försent till jobbet, men så har det varit alla dagar jag sovit hos honom hehe.

Nä, nu ska jag gå ner en sväng för att se vad dom sysslar med där nere..
Sen får ja väl inviga duschen en sväng med. Jobbar ju inte på det mysigaste jobbet precis, så man känner ju sig en aning äcklig. Tur att jag inte ska sova hos Jimmy inatt haha.

Bilder lär det inte komma på ett tag eftersom att jag sitter på den bärbara och på den kan ja inte föra över från kameran. Annars hade ni fått se hur här ser ut :)

Jobb, Jobb, Jobb

Då har man hunnit med att jobba en sväng idag också!
Fick leta upp medlet jag lyckades tappa bort igår så ingen gamling skulle dricka av det. Bara det tog ju sin lilla tid.
Annars har väl dagen varit helt okej.
Sitter här och käkar tårta som blev över från när Johanna firades innan när jag var på jobbet.

Haha, lyckades knäcka mitt bankomatkort på mitten igår. Väldigt smart tycker jag imed att jag inte har tid att åka in till stan och fixa nytt. Men men.

Nä nu ska jag ta och duscha, för snart slutar Jimmy och då bär det ju av hem till honom:)


Dax att sova

Har nästan precis tittat klart på Beck.
Men missade ungefär hela för att Tequila ville mysa och började snarka haha.

Har även pratat i telefon med snyggingen en stund, då insåg jag hur mycket jag saknade honom och längtade till honom och hans säng. Förhoppningsvis hamnar jag ute hos honom imorgon:)
Det är inte varje dag man får dela säng med en sjukt snygg och underbar människa varje dag i över en vecka, det är bara att hoppas på att det fortsätter såhär... :)

Nä nu ska jag göra nått att äta till mig och Tequila, sen är det dax för oss båda att sova. Imon är det nämnligen jobb som gäller

Världens finaste människa


Johanna blir fjortis

Glömde nämna att min syster fyller fjortis idag, har dessvärre inte kunnat gratta henne ordentligt eftersom att hon är på Liseberg med sin kompis och hennes familj och tårtan står i kylen och väntar på henne.

Synd bara att hon ringde innan och sa att hon skulle sova borta inatt, vilket betydet att ingen i familjen har fått träffa henne idag.

Var iväg och köpte en present till henne innan :)


Första inlägget:)

Jahopp, då har man gått och skaffat sig en blogg. Det trodde jag aldrig om mig själv.
Kan dock vara skönt att skriva av sig lite ibland när det snurrar massor i huvudet.

Imorse vaknade jag iallafall upp jämte världens underbaraste person. Hade verkligen problem med att gå upp imorse, ville ju så gärna ligga kvar jämte honom men imed att båda skulle jobba kunde jag ju glömma det haha. Fattar verkligen inte hur jag kan gå och bli så kär i en person jag inte träffat länge alls, men han är verkligen något speciellt, något jag inte kommer ge upp i första taget.

Idag var det även min första dag på jobbet. Det gick konstigt nog väldigt bra förutom att jag gjorde ett misstag.

Nä, nu är det dax för mig att duscha lite och senare ikväll är det Beck som gäller. Kommer kännas väldigt konstigt att sova själv inatt. Har ju vant mig vid att sova jämte eller snarare halvt på honom, men det kanske är lika bra att vi är ifrån varandra en natt men jag kommer sakna honom massor!

Ha det bra !

RSS 2.0